1 Start
2 Om Los Angeles
3 Innan du reser
4 Resan
5 LosAngelesguiden
6 Om oss
 » Hotell i Los Angeles » Mat i Los Angeles » Attraktioner i Los Angeles » Shopping i Los Angeles » Nattliv i Los Angeles  » Reseböcker till Los Angeles
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Los Angeles
- Los Angeles stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Los Angeles
- Reseguidens startsida
- Hotell i Los Angeles
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Los Angeles
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Guideböcker och resetidningar om Los Angeles

En bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Los Angeles. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Los Angelesvistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Los Angeles.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

Bra reseböcker till Los Angeles finns på LosAngelesguiden.se

 

Los Angeles Berlitz Guidemap
En bra stadskarta tillsammans med mycket, relativt kortfattad, värdefull information för dig som turist. I denna finns de största attraktionerna i Los Angeles tillsammans med en bra, utvikbar karta i behändigt format.

Pris: 53 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Kalifornien : med fakta om San Francisco, Los Angeles, San Diego, nationalparkerna och mycket mer!
En riktigt bra och mycket prisvärd reseguide på svenska, som dessutom omfattar fler städer och områden i delstaten Kalifornien. Detta är extra bra om du hyr bil och exempelvis ska göra en utflykt utanför Los Angeles. Här finns allt ifrån shopping och restauranger i Los Angeles till akutinformation och förslag på spännande utflykter!

Pris: 66 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Los Angeles Must Sees
Michelins egen guidebok till Los Angeles (på engelska)
. Denna 128 sidor långa guide innehåller det mesta du kan tänka dig och är riktigt bra för dig som gillar att åka eller köra bil. Michelin lever upp till sitt rykte att vara ledande på kart-guider, helt enkelt.  
Pris: 91 kr inkl moms
» Länk till Bokus

'Time Out' Los Angeles
Vår favoritguide på engelska till Los Angeles, som innehåller allt du kan tänkas behöva. Guiden är från år 2008 och är uppdaterad med såväl nya som lite mer klassiska utflyktsmål och sevärdheter för dig som turist. Dessutom kreativt språk. Denna reseguide till Los Angeles är hela 336 sidor lång - och då har inte en enda sida slösats på något onödigt. Häri finns allt du vill veta.
Pris: 165 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till Los Angeles
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till Los Angeles. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningsbutiken
 

Letar du efter hotell i Los Angeles?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!


 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | LosAngelesguiden.se - gratis resguide reseguide till Los Angeles i USA
Läs om Hollywood, Beverly Hills, Bel Air, Universal Studios, Venice Beach, Chinese Theatre, Malibu Pier, Disneyland, Long Beach och mer i LosAngelesguiden