1 Start
2 Om Los Angeles
3 Innan du reser
4 Resan
5 LosAngelesguiden
6 Om oss
 » Hotell i Los Angeles » Mat i Los Angeles » Attraktioner i Los Angeles » Shopping i Los Angeles » Nattliv i Los Angeles  » Reseböcker till Los Angeles
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Los Angeles
- Los Angeles stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Los Angeles
- Reseguidens startsida
- Hotell i Los Angeles
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Stränder
- Barer och klubbar
- Bröllop i Los Angeles
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Resa till Los Angeles

Att resa till Los Angeles med flyg blir allt billigare
Att flyga till Los Angeles från Sverige har blivit allt billigare under de senaste åren. Det finns ingen direktlinje från Sverige till Los Angeles, men gott om anslutningsflyg med bara en mellanlandning. Man kan nästan alltid hitta biljetter för så lite som någon tusenlapp, trots att resan går över i princip halva jordklotet!

Att boka flyg på nätet kan vara förknippat med viss risk, i och med att du i princip alltid måste lämna ut ditt kreditkortsnummer. Just därför är det viktigt att hålla sig till de stora, kända aktörerna. Det är dessutom bra om något skulle hända, så att du snabbt kan få hjälp.

Vi har stora personliga erfarenheter av MrJet som vi varmt kan rekommendera:

  • MrJet


Los Angeles direkt från Stockholm

Både SAS och Norwegian flyger till LA direkt från Stockholm.

Vi rekommenderar att du bokar via MrJet för att få ett så lågt pris som möjligt:

  • MrJet

Boka flygresa från London

Till Los Angeles från London flyger bland annat Virgin Atlantic och British Airways direkt. Vi rekommenderar att du bokar via MrJet för att få ett så lågt pris som möjligt:

  • MrJet

Boka flygresa från New York

Till Los Angeles från New York flyger bland annat United Airlines direkt. United är samarbetspartner till SAS inom Star Alliance, så om du gillar SAS är det extra smidigt att boka Stockholm-New York-Los Angeles på detta sätt. Vi rekommenderar att du bokar via MrJet för att få ett så lågt pris som möjligt:

  • MrJet

Boka flygresa från Chicago

Till Los Angeles från Chicago flyger bland annat American Airlines  direkt. Vi rekommenderar att du bokar via MrJet för att få ett så lågt pris som möjligt:

  • MrJet


Här har vi listat några matnyttiga tips för dig som ska flyga till Los Angeles:

- Boka flygbiljetterna i god tid
Ju tidigare du bokar dina flygbiljetter, desto billigare blir det. Så enkelt är det. Vi ser därför gärna att du bokar dina flygbiljetter till Los Angeles minst 1-2 månader innan du ska resa.

- Jämför priser
Priserna kan variera oerhört på olika webbsidor, därför är det viktigt att jämföra priserna innan man reser. Ovan har vi listat de resebyråerna på nätet som vi rekommenderar.

- Elektronisk biljett
Nästan alla flygbolag erbjuder dig elektronisk biljett till Los Angeles. Det är billigare, enklare och smidigare; med andra ord något du bör utnyttja. Men kom ihåg att ta mig dig din orderbekräftelse till flygplatsen!

- Tilläggsförsäkringar
I princip alla flygbolag och resebyråer erbjuder olika tilläggsförsäkringar och avbeställningsskydd på resor till Los Angeles. Oftast kostar dessa mellan 100 och 300 kronor.

- Service på planet
Serviceskillnaderna på flygtrafiken till/från Los Angeles är stora och allt beror på hur mycket du vill lägga på flygresan. Med våra rekommenderade resebyråer ovan är en "standardresa" i Economy Class. Då får man stolar med lite bättre utrymme än charter och dessutom fri måltid/dryck på planet. Om man vill åka ännu lyxigare, kan man välja till Economy Extra, Business Class eller First Class. I de två lyxigaste klasserna kan man få elstolar med massage som fäller sig hela vägen ner till en säng. Då ingår också lounge, mer bagage, prioritetservice och betydligt bättre mat än i Economy.

- Hyrbil
Är du intresserad av att boka en hyrbil i Los Angeles? Inga problem, de resebyråer vi tipsar om ovan erbjuder i princip alla prisvärda hyrbilar från kända företag såsom Hertz, Avis och Budget.

- Hotell
Hittar du här på LosAngelesguiden

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | LosAngelesguiden.se - gratis resguide reseguide till Los Angeles i USA
Läs om Hollywood, Beverly Hills, Bel Air, Universal Studios, Venice Beach, Chinese Theatre, Malibu Pier, Disneyland, Long Beach och mer i LosAngelesguiden